Back to All Events

Nytt i Nord!

  • Haga kyrka Göteborg Sweden (map)

Haga Kyrka, Göteborg.

Taffelpikene er invitert til å spille konsert i Haga kyrka sin lørdagskonsertserie. Vi presenterer en konsert med nyskrevet norsk og amerikansk musikk for treblåstrio. Fragments av Muczynski har allerede fått status som standardrepertoar for besetningen fløyte, klarinett og fagott. Det ble skrevet i 1958 og er det eldste stykket vi har på programmet. Vi har fått et nytt amerikansk verk av Daniel Kelley, Moonshot, som er utgitt på noteforlaget Last Resort Music Publishing Inc., som allerede nå er blitt til ett av våre favorittstykker. Begge disse verkene er meget energifulle musikkstykker.

Taffelpikene har fått støtte fra Kulturrådet for at Eirik Hegdal skal levere et verk til denne konserten. Vi urfremfører også et spennende verk av Sindre Hotvedt, som er inspirert av synthesizere.

Earlier Event: June 11
Sommerfragmenter

Taffelpikene AS       Org.nr: 916 468 016