Taffelpikene er en unik treblåstrio som tilbyr konserter og underholdning. Vi har egenproduserte konserter og forestillinger, og samarbeider tett med andre artister og komponister. Vi vil blåse liv i treblåstrioen og vekke interessen for klangen og energien en treblåstrio kan tilføre musikklivet i dag. Trioens medlemmer er alle utdannet klassiske musikere, men har i tillegg til lang erfaring på den klassiske scenen også mye erfaring med rytmisk musikk. Alle musikerne jobber i andre profesjonelle ensembler og orkestre i tillegg til Taffelpikene.

 


SARAH NORDAL STRAND

 KLARINETT

Sarah er utdannet ved musikkonservatoriet i Kristiansand og Norges Musikkhøgskole (NMH). Hun har spilt med Kristiansand Symfoniorkester ved flere anledninger, og har også vært benyttet som treblåsvikar på Nationaltheateret.

Sarah er en allsidig musiker som blant annet har spilt i flere profesjonelle teateroppsetninger på østlandet. Sarah er også aktiv i musikkmiljøet i Grenland og jobber ofte som arrangør og dirigent for kor og korps.

 

 

INGRID ÅHLANDER BENNETT

 FAGOTT

Ingrid er en svensk fagottist som er utdannet ved Det Kongelig Danske Musikkonservatorium i København og Royal College of Music i London.

Hun er en ettertraktet orkestermusiker i Norge og er en av de få som er spesialisert i kontrafagott.

Kringkastingsorkesteret er et av stedene hun har jobbet mest, og hun har medvirket ved flere CD-innspillinger med dem. Hun har jobbet som frilanser siden 2004, og har bodd i Norge siden 2006. Ingrid har tatt initiativ til å starte og drive Taffelpikene.

 

VAkant

Fløyte

 

Taffelpikene AS       Org.nr: 916 468 016